Subota, 25 August 2012 11:30

Vlašić uživo

Written by  VlasicLIVE.com

Svim našim posjetiocima sada je na raspolaganju pogled uživo sa objekta Pansion Vlašić SKI. U zavisnosti od interesa, kamera prikazuje različite uglove cijelog područja.

Ako želite podržati dalji razvoj ovih naših aktivnosti koje zahtijevaju značajna materijalna ulaganja, ali na način da se upravo Vaša reklama nalazi na ovom dijelu portala VlašićLIVE.com, te da Vi budete sponzor ove ili neke nove LIVE! kamere, kontaktirajte nas.

Udruženi sa portalom Babanovac.net vlastitim sredstvima izvršili smo nabavku dvije IP kamere. Maksimalnu podršku pri njihovom postavljanju i montaži pružili su nam rukovodstvo i zaposlenici vlašićkih firmi OZON doo i SRC Vlašić. Poznati objekat Pansion Vlašić SKI, koji se nalazi neposredno uz polaznu stanicu ski lifta Babanovac I i II osigurao nam je stalnu internet konekciju.

Trenutno smo u fazi dogovora sa našim prijateljima iz hotela BLANCA radi postavljanja druge kamere na njihov objekat, sa koje ćemo imati aktuelni pregled svih zbivanja na centralnom platou sportsko rekreacionog centra Babanovac.

U ovoj fazi (po osiguranju sredstava) imamo želju postaviti još dvije kamere, takođe na vrlo atraktivne lokacije, a sa firmom OZON doo postigli smo sporazum o dodavanju potrebne instalacije za naše live web kamere u projektnu dokumentaciju za instalaciju trosjeda Pavo.

Kako je izgledala instalacija naše prve kamere pogledajte na fotografijama, a njen rad pratite OVDJE.

Nas dom doo Travnik

Baner

Laundry Lady

Eko FIS Vlašić

TRIGLAV osiguranje objekata