Image default
Aktuelno

Konferencija ‘Dobra obuka – bolja uprava’ sutra na Vlašiću

Osma godišnja konferencija “Dobra obuka – bolja uprava“ bit će održana u četvrtak na Vlašiću u organizaciji Agencije za državnu službu Federacije BiH, a na inicijativu Koordinacionog tijela za obuku u okviru Sistema obuke za jedinice lokalne samouprave u Federaciji BiH.

Cilj konferencije jeste razmjena informacija i predstavljanje najboljih praksi u oblasti optimizacije radnih procesa, upravljanja ljudskim resursima i međuopćinske saradnje, te participacije građana i lokalne javnosti u radu lokalne samouprave.

Na konferenciji će učestvovati gradonačelnici i načelnici jedinica lokalne samouprave u Federaciji BiH, kontakt osobe za obuku u jedinicama lokalne samouprave, predstavnici međunarodnih organizacija u Bosni i Hercegovini i Saveza općina i gradova u Federaciji BiH.

U okviru programa planirane su panel sesije na kojima će govoriti gradonačelnici Sarajeva, Mostara, Tuzle, Visokog i Živinica, Abdulah Skaka, Ljubo Bešlić, Jasmin Imamović, Amra Babić i Samir Kamenjaković, najavljeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

FENA

Slični sadržaji:

Vlašić ove nedjelje

SVI SU NA VLAŠIĆU: Ljubitelji Planine koja ima dušu uživaju u sunčanom danu (FOTO)

VIDEO: Prilikom šetnje u prirodi svakako povedite računa o opasnosti od zmija

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije