Image default
Aktuelno

Konferencija ‘Dobra obuka – bolja uprava’ sutra na Vlašiću

Osma godišnja konferencija “Dobra obuka – bolja uprava“ bit će održana u četvrtak na Vlašiću u organizaciji Agencije za državnu službu Federacije BiH, a na inicijativu Koordinacionog tijela za obuku u okviru Sistema obuke za jedinice lokalne samouprave u Federaciji BiH.

Cilj konferencije jeste razmjena informacija i predstavljanje najboljih praksi u oblasti optimizacije radnih procesa, upravljanja ljudskim resursima i međuopćinske saradnje, te participacije građana i lokalne javnosti u radu lokalne samouprave.

Na konferenciji će učestvovati gradonačelnici i načelnici jedinica lokalne samouprave u Federaciji BiH, kontakt osobe za obuku u jedinicama lokalne samouprave, predstavnici međunarodnih organizacija u Bosni i Hercegovini i Saveza općina i gradova u Federaciji BiH.

U okviru programa planirane su panel sesije na kojima će govoriti gradonačelnici Sarajeva, Mostara, Tuzle, Visokog i Živinica, Abdulah Skaka, Ljubo Bešlić, Jasmin Imamović, Amra Babić i Samir Kamenjaković, najavljeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

FENA

Slični sadržaji:

Koliko vas se poželjelo Babanovca: Pogledajte kako izgleda sunčani dan na snježnom Vlašiću (FOTO)

Roštilj, šetnja ili opuštanje uz kamin: Izaberite vašu najdražu aktivnost na Vlašiću! (ANKETA)

Ministar Šečibović razgovarao sa predstavnicima Elektroprivrede BiH o vjetroelektranama na Vlašiću

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije