Subota, 16 Juli 2011 14:57

Foto: Adventure Fest Vlašić (subota)

Written by  VlasicLIVE.com
Adventure Fest Vlašić 2011
Vlašić je danas domaćin izuzetnom broju zaljubljenika u planine i prirodu. Biciklizam, paragliding, borilački sportovi, paintball, te prezentacija Jedinice za podršku MUP-a SBK, samo su mali dio obimnog programa koji su za ovaj prvi Adventure Fest pripremili vrijedni domaćini.
Reakcije posjetilaca planine Vlašić su izuzetno pozitivne, a sve su potvrda da pored prirodnog blaga ovdje još uvijek nedostaje sadržaja u ljetnjim mjesecima. Osim ovoga, svojim današnjim prisustvom na Vlašiću, Sportsko rekreacioni jahački klub MUSTANG iz Travnika, posjetiocima je nakon tridesetak godina ponovo omogućio da na Babanovcu zajaše konje. Iako je ovo bila samo prezentacija, kontakti koje su rukovodioci vlašićkih hotela ostvarili sa članovima kluba Mustang, obećavaju stalno prisustvo njegovih članova i rasnih konja na Vlašiću.
Vlašić LIVE će i u narednom periodu dostavljati nove izvještaje o ovom izuzetno važnom događaju za planinu Vlašić, a do tada pogledajte fotografije današnjeg manjeg dijela zbivanja na Vlašiću (klik OVDJE).

Vlašić Smještaj www.vlasic.biz

www.Babanovac.net

Nas dom doo Travnik

Baner

Laundry Lady

Eko FIS Vlašić

TRIGLAV osiguranje objekata