Advertisement
Image default
Aktuelno

(FOTO) Nakon priprema na Vlašiću kompanija mibh uručila dizajnirane patike za košarkašice BiH

Kompanija mibh uručila je posebno dizajnirane patike za Žensku košarkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja je na Vlašiću završila dvanaestodnevni, prvi dio priprema pred Evropsko prvenstvo.

Već sam plasman na takmičenje ovog ranga, za Bosance i Hercegovce je velika radost, te mnogi žele podržati njihova nastojanja da na najbolji način predstave BiH.

Zato i ne čudi da se mibh, kao pravi bh. brend pojavljuje kao ponosni sponzor Ženske košarkaške reprezentacije.

Ekipa je upriličila posjetu proizvodnim pogonima u Novom Travniku, gdje je i nastala posebna serija patika dizajniranih i proizvedenih za svaku reprezentativku, kao i za sve članove uprave.

Izrađene su od visokokvalitene kože, uz brižni odabir i drugih materijala i uz potpunu prilagodbu za svakog od njih. Na suptilan način ubačene su i plava i žuta, a sve je upakovano sa puno ljubavi i ponosa, kako to već može bh. brend za jednu ovakvu bh. sportsku ekipu, prenosi Agencija DAN.

Agencija DAN

Slični sadržaji:

Vlašić u subotu domaćin biciklističke utrke ‘XCM Vlašić 2019’

PROGNOZA: Od srijede se u BiH očekuju sniježne padavine

ZVANIČNO: Zbog pandemije koronavirusa proglašeno stanje nesreće u cijeloj BiH

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije