Aktuelno

Hotel Blanca Resort & Spa Vlašić: Luksuzni hotelski kompleks planinskog duha

Ocjenjivanje ponude jedne turističke destinacije umnogome je uvjetovano i smještajnom ponudom. Moderni ski centri očekivano treba da u ponudi imaju i planinske vikend objekte, jednako kao i luksuzne hotelske kapacitete za smještaj gostiju.

Upravo iz ovog razloga, Hotel Blanca Resort & Spa zaokružio je ponudu Vlašića na pravi način. Jedini smještaj kategorisan sa pet zvjezdica već se uspješno etablirao kao svojevrsni brend planine i ski centra Babanovac, a svojim gostima nudi mnoge sadržaje koji će boravak ovdje dovesti na nivo najbliži savršenstvu.

Sobe i apartmani kategorisani u standard, superior i deluxe ispunit će zahtjeve svih gostiju hotela, bilo da je svrha boravka privatne ili poslovne prirode. Prostrani kapaciteti, otvorenost prema centralnom platou i legendarnoj skakaonici, svakako su samo neki od privilegija boravka ovom hotelu.

Jedna od glavnih značajki Blance je izuzetan Welness & Spa program. Benefiti korištenja bazena na ovoj nadmorskoj visini omogućavaju istinski spoj luksuza i planinskog užitka. Pored toga, Wellness centar Iris Day Spa nudi mnoge sadržaje za goste, a koji uključuju različite saune, masaže i tretmane lica.

Za one slobodnijeg duha, hotel Blanca nudi pogodnosti planinskog boravka i na drugačiji način. Naime, gostima suna raspolaganju quadovi, električna bicikla, igra paintball, kao i korištenja velikog broja otvorenih i zatvorenih sportskih terena.

Za sigurnost boravka posjetilaca u hotelu za vrijeme pandemije pobrinuli su se svi uposlenici Hotela Blanca, te se strogo poštuju sve mjere nadležnih institucija, kao i potpisani Interni Covid-19 protokol.

Uz sve navedeno, kao i sadržaje koji Vam ostaju svojevrsno izenađenje, kontaktirajte Hotel Blanca Resort & Spa već danas i rezervišite svoj boravak.

+387 30 519 900

recepcija@blanca-resort.com