Aktuelno

Idealna ponuda za sportske ekipe: Hotel SUNCE Vlašić

Idealna ponuda za sportske ekipe: Hotel SUNCE Vlašić
Idealna ponuda za sportske ekipe: Hotel SUNCE Vlašić - photo: Midhat Poturović

Smješten na predivnoj planini Vlašić, Hotel Sunce predstavlja savršeno utočište za sportske timove koji traže luksuzan odmor uz vrhunske sportske sadržaje.

Ovdje ćemo vam predstaviti naše glavne pogodnosti, uključujući sportsku dvoranu, bazen i wellness centar, osmišljene kako bi svaki vaš boravak bio nezaboravan. Hotel raspolaže sa 120 ležaja u udobnim sobama, a na raspolaganju je i konferencijska sala za maksimalno 100 gostiju.

Moderna sportska dvorana hotela Sunce udaljena je 15 metara od hotela i idealna je za treninge i pripreme sportskih timova. Opremljena je najnovijom opremom i pruža dovoljno prostora za različite sportske aktivnosti. Bez obzira da li trenirate košarku, odbojku, futsal ili neki drugi sport, ova dvorana će zadovoljiti sve vaše potrebe. Profesionalna rasvjeta i klimatizacija omogućavaju optimalne uvjete za trening tokom cijelog dana.

Nakon napornog treninga, gosti mogu uživati u luksuznom zatvorenom bazenu. Bazen je savršeno mjesto za opuštanje i regeneraciju, a prostrane ležaljke i umirujuća atmosfera doprinosi vašem potpunom odmoru. Bazen je dizajniran s ciljem pružanja vrhunskog komfora i privatnosti, što ga čini idealnim za opuštanje nakon sportskih aktivnosti.

Za potpuni užitak i oporavak, posjetite i wellness centar. Ovdje se nudi širok spektar tretmana, uključujući saunu, slanu sobu i tursko kupatilo. Ovdje možete obnoviti energiju i povratiti snagu za nove sportske izazove.

Ishrana je na bazi švedskog stola, što je upravo prilagođeno boravku sportskih ekipa. Za organizovani boravak u mogućnosti su organizirati izlete na prelijepe dijelove planine Vlašić, sa ili bez organizovanog obroka na terenu.

Hotel Sunce na nadmorskoj visini od 1.200 metara planine Vlašić nudi jedinstvenu kombinaciju luksuza i sportskih sadržaja, idealnu za sportske timove koji traže vrhunske uvjete za trening i odmor. Posjetite hotel Sunce i uvjerite se zašto su prvi izbor profesionalnih sportaša. U prethodnom periodu ovdje su boravile klupske i reprezentativne selecije nogometaša, košarkaša i rukometaša sa prostora cijelog regiona.

Za više informacija i rezervacije, kontaktirajte hotel Sunce putem e-maila: info@sunce-vlasic.com, ili na telefon: 030 541 100 i iskusite vrhunsku uslugu i gostoprimstvo koje nude.

Agencija DAN