Aktuelno

Kupujete ili prodajete vikendicu, apartman, zemljište?

Kupujete ili prodajete vikendicu, apartman, zemljište?
Kupujete ili prodajete vikendicu, apartman, zemljište? - photo: Agencija DAN

Različite potrebe i različiti razlozi uvjetuju stalne promjene; mjesto boravka, povod i način ulaganja i odluke prodaje neke nekretnine.

Turbulentni život, gubitak zaposlenja i nove prilike za posao, ne samo u inostranstvu nego i unutar države, nerijetko iziskuju brzo djelovanje. Takav ritam neminovno donosi i neke probleme, rezultat su nepromišljena odluka kupovine ili prodaje, a posljedice su dalekosežne i utječu na organizaciju života u cjelini.

Nedovoljna informiranost o tržištu nekretninama, donosi gubitke pojedincima ali i porodicama, pa i mnogim firmama. No, ograničene informacije nisu i jedini razlozi za donošenje nepovoljnih odluka. Ponekad je i površnost ili tek nespremnost da se angažiraju profesionalci, razlog za konačno nepovoljan ishod, a gubitak se nerijetko mjeri hiljadama pa i desetinama hiljada KM.

Vrijedi spomenuti da i svi oni koji se predstavljaju kao profesionalci, zapravo to nisu, pa valja biti oprezan pri izboru posrednika odnosne agencije za prodaju nekretnina.

Agencija REA, sada već nekoliko godina, veoma uspješno, bez mrlje u radu, nastoji svojim klijentima ponuditi najbolje. Rade u njihovom interesu, poštujući sve postulate struke. Brojni, a uspješno realizirani projekti govore o vrijednosti njihovog rada, U ovoj agenciji, uz adekvatno savjetovanje te pripremu za prodaju, uspješno će, koristeći se svojim već provjerenim kanalima, prezentirati vašu ponudu.

Ne pronalaze se tako često poslovne veze gdje je tako jaka motiviranost da se ponuda klijenta pozicionira što bolje.

Prilikom kupovine, uz prezentaciju svih mogućnosti, a formiranih na temelju želja klijenta, dobiva se najbolja ponuda.

Prostorno nema ograničenja, pa svoje višegodišnje iskustvo primjenjuju na svaku vrstu kupoprodaje na području cijele BiH.

Ukoliko je početak kalendarske godine donio i neke velike odluke, nastojanje da se proda nekretnina, ili da se konačno riješi mjesto stanovanja, prava adresa je Agencija REA.

Sjedište je u Travniku na adresi Srednje Osoje broj 2/a., a možete ih dobiti na broj mobitela: +387 61 869 530 ili na E-mail adresi: agencija@rea.ba.