Aktuelno

Lijepa priča iz Travnika: Porodica Bevrnja obučava buduće skijaše Vlašića

Lijepa priča iz Travnika: Porodica Bevrnja obučava buduće skijaše Vlašića
Lijepa priča iz Travnika: Porodica Bevrnja obučava buduće skijaše Vlašića

Usmjeravanje porodičnih vrijednosti u učenje drugih možda i najbolje opisuje Ski školu “Pahulja” koja djeluje na Vlašiću.

Porodica Bevrnja: otac Rifet, te kćerke Adna i Ria i sin Rijad, već nekoliko sezona jedan su od uspješnih reprezenata Babanovca u domenu edukacije posjetilaca o osnovama, a kasnije i naprednim skijaškim koracima.

Adna i Ria su na državnom nivou kroz razne kategorije važile za najbolje tri u BiH, a veliku zaslugu za to ima i njihov otac, koji je jedan od najzaslužnijih za prenošenje takve vrste ljubavi, ali i tehničkog dijela koje je dovelo do velikih uspjeha na takmičarskom nivou. Vrijedno je napomenuti da su svi licencirani treneri skijanja.

Iz svega navedenog, ponosnim nas čini preporuka simpatične ekipe koju, ako ne na stazama Babanovac i Markovac, najčešće možete vidjeti kod početne stanice ski-lifta, u neposrednoj blizini Pansiona Vlašić-ski.

“Ski škola “Pahulja” ove godine organizuje i provodi školu skijanja za početne i napredne kandidate školskog uzrasta, kao i grupne kurseve skijanja za odrasle trajanja po vašoj želji i mogućnosti.
Rad sa djecom od 5 godina i sa odraslima + aranžman usluge sa porodičnim paketima *
U obzir uzimamo početnike gdje ih obučavamo i pripremamo za samostalno skijanje i žičaru.
Nudimo individualnu obuku 1 na 1 sa trenerima, kao i timski rad u grupama.” naglasili su iz Pahulje.

Informacije i rezervacije na brojeve:

+387603148014

+38761278340

+387603157087

Tags