Aktuelno

Nezaobilazna dnevna i nezaboravna noćna destinacija: ManU Vlašić je kafić za sve generacije!

Stare vlašićke vikendice odišu posebnim šarmom, te su po svom unikatnom planinskom ambijentu nadaleko poznate. U jednoj od prvoizgrađenih vikenidica na najatraktivnijoj turističkoj lokaciji smješten je caffe ManU, ugostiteljski objekt koji je jednako ugodan za sve generacije i namijenjen je za sve zaljubljenike u Vlašić.

Ako ste ikada zimu provodili na Planini koja ima dušu, prvi ugostiteljski objekt koji se puni po izlasku sunca upravo je onaj o kojem pišemo. Boraviti na klupama koje prate ambijent enterijera, uz upijanje vitamina D kroz sunčeve zrake i pogled na vlašićku skakaonicu, plato kod doskočišta, ili pogled prema Vlašićkoj kolibi samo su neki od benefita nezaboravnih druženja u ovom posebnom lokalu.

Uređenje unutrašnjosti inspirisano je nogometnim gigantom iz engleske, Manchester Unitedom, ali je vlasnik odlučio zadržati mnogo značajki koje će vas posjetiti da se nalazite na lokaciji koja je po mnogočemu posebna.

ManU Vlašić svojim gostima nudi sve ono što bi moderni planinski ugostiteljski objekt trebao imati. Pored nepreglednog izbora kafa, čajeva i drugih toplih napitaka, ovaj kafić u svojoj ponudi ima šarolik izbor negaziranih i gaziranih pića, kao i nargila. Raspoloženo osoblje ManU-a svoje goste dočekuje svakodnevno, a posebno je interesantno da je zanimljiv porodicama sa djecom, mlađim parovima i mladim društvima. U toj kompoziciji svi na neponovljivom vlašićkom zraku pune baterije i uživaju na svoj način.

Agencija DAN