Aktuelno

Osunčana bašta i prekrasan pogled na vlašićki krajolik: Velika prilika za boravak u Hotelu Sunce

Prvi dan ljeta kao i prethodnih nekoliko dana, donose izuzetno toplo i sunčano vrijeme, kada se taži osvježenje.

U takvom traganju, Vlašić je uvijek prava adresa s obzirom na to, da je i u periodu dugih intervala visokih temperatura, ovdje na planinskom zraku moguće uživati. Sunce ima svoju snagu, ali i boravak u hladu uz lagani plalinski povjetarac daju ugodu, pa je opcija sunčanja tokom ljeta uglavnom prihvaljiva u jutarnjim satima ili već pri kraju dana, a upravo to je vrijeme kada je hotel Sunce na Vlašiću možda i najbolji izbor.

Osunčana bašta i prekrasan pogled na vlašićki krajolik, donose za svakog, tako željeni mir i istinski odmor. Stoga je naročito atraktivna akcija koja traje do kraja ovog mjeseca, u koju su ugrađene pogodnosti boravka u ovom hotelu, a dovoljno je samo imati kupon iz pritanog izdanja Oslobođenja.

To je prilika koju ne treba zanemariti danas, jer je kupon dostupan samo ponedjelkom. Ova ponuda uključuje dva noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona po cijeni od 232 KM, umjesto uobičajene cijene od 374 KM. U okviru ove ponude uvršetno je i besplatno koristenje bicikla te najam quada po 30% nižoj cijeni od uobičajene.

Ponuda se može koristiti do kraja juna, dok će kuponi uz one u današnjem printanom izdanju Oslobođenja biti dostupni još u ponedjeljak naredne sedmice.

Agencija DAN