Image default
Smještaj

Planinska kuća ”Sedam Vlašića”

Planinska kuća ”Sedam Vlašića” nalazi se na Galici, 120 metara od regionalnog puta Travnik-Galica-Babanovac.

Ova kuća raspolaže sa 9 kreveta raspoređenih u četiri spavaće sobe, kao i u galeriji iznad dnevnog boravka. Opcije kreveta su bračni i single.

Kako bi objekat bio pogodan za boravak više porodica ili društava, vlasnici su obezbijedili dva potpuno opremljena kupatila za goste, a kuhinja koja je na raspolaganju posjeduje svo potrebno posuđe i pribor za jelo.

Za potpuni zimski užitak boravka u ovoj vlašićkoj ljepotici, Sedam Vlašića u dnevnom boravku nudi opciju uživanja uz zatvoreni kamin.

Jedan od najvećih benefita boravka u ovoj kući je vjerovatno i najljepši pogled na Galici, koji je svojevrsni odmor za dušu. U sklopu zatvorene terase sa koje se pruža prelijepi pogled gosti imaju na raspolaganju garnituru za sjedenje, stol za objedovanje, kao i roštilj-kamin.

Obezbijeđen je privatni parking za goste, a sve informacije o raspoloživim terminima i cijenama provjerite na broj: 062 991 792 ili putem Facebook ili Instagram stranice objekta.

Slični sadržaji:

Apartmani ENA Vlašić

Apartments MONTEM Vlašić

Apartman LUX Vlašić

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije