Aktuelno

Posebna akcija za vlasnike objekata na Vlašiću: Zaštitite Vaš objekat za miran san

Kompanija A.E. Sigurnost d.o.o. Zenica predstavlja Agenciju za zaštitu imovine i ljudi. U sklopu usluga koje ova Agencija nudi su fizička, tehnička i integralna zaštita.

Kako je najbolji pokazatelj uspješnosti rada opstojnost i klijenti, A.E. sigurnost i u tom segmentu ima jak argument, s obzirom na to da su njihove vještine prepoznali i vodeći poslovni subjekti u Bosni i Hercegovini. Iako svoje usluge nude širom države, ova Agencija posebnu empatiju ima prema sredini iz koje dolazi dobar dio uposlenika, a to su upravo Travnik i SBK. S obzirom na činjenicu da se na planini Vlašić bliži zimska sezona, koja bi prema svim najavama trebala biti izuzetno dobra, iz Agencije A.E. Sigurnost novim klijentima ponudili su posebne akcijske cijene do Nove godine.

Uz činjenicu da se na planini Vlašić tokom čitave sezone nalazi interventni tim ove Agencije, akcijska cijena podrazumijeva osiguranje Vaših objekata sa najmodernijim sistemima tehničke zaštite tipa Paradox i AE Tech a to znači cjelodnevnu i cjelovečernju prismotru od strane interventnog tima Agencije A.E. Sigurnost i dojavno operativnog centra u Zenici iz kojeg se prate objekti 24/7.

Ukoliko niste već klijenti Agencije i ne posjedujete tehničku zaštitu, po promotivnoj cijeni A.E. Sigurnost nudi ponudu prijave Vašeg objekta na dojavno operativni centar uz obilaske interventnog tima te izlazak intervenog tima po oglašavanju alarmnog sistema na lokaciju objekta.

Redovni mjesečni ispis sa svim informacijama o vremenu ulaska iz izlaska iz objekta bit će Vam dostavljen u roku.

Kontakt: Salem Sefer 061/720-245 Haris Sefer 062/545-085