Aktuelno

Posebna ponuda za goste iz Pansiona Vlašić Ski: Mir, tišina i čist zrak za obnavljanje duše i tijela

Da krilatica – Vlašić 365 dana, nije tek želja turističkih radnika, najbolje znaju posjetioci.

Istina, nemaju svi privilegiju, da u svakom godišnjem dobu posjete ovu, po mnogo čemu, posebnu planinu. A zaista, svaki period daje posebnu draž. Ovaj prijelaz, iz zime u pravu proljetnu i ljetnu sezonu, ima svoje prednosti: buđenje prirode uvijek je, za one koji znaju i mogu da vide, prizor vrijedan divljenja,uz to i cijene su niže i nema gužve.

Upravo zato menadžment Pansiona Vlašić ski, već na početku proljeća daje posebne pogodnosti, koje ni za postače, s obzirom na ramazanski post, nisu prepreka. Naprotiv ponuda je potpuno prilagodljiva, pa ovdje uz mir i tišinu gosti mogu iftariti, i dobiti sehur.

Jednako tako, uvažavajući i ostale goste, doručak je redovna ponuda za one koji ne poste. Objekat pansiona Vlašić ski sam posebi, svojim stilom gradnje, tipičnim planinskim abijentom, potpuno se uklopio u jedinstven vlašićki krajolik.

Mir i tišina i čist zrak, uvjetuju posvećenost odmoru ili vjerskim obavezama. Ako se na sve ovo uvrsti i bogata gastronomska ponuda, onda obnavljanje duše i tijela, na planini što dušu ima, zapravo opravdava svaki dolazak na Vlašić.

Kontaktirajte ih na neki od brojeva: 061 798 005 ili 030 541 230

VlasicLIVE