Advertisement
Image default
Aktuelno

Pred nama je posljednji ski vikend u ovoj sezoni: Dobro nam došli!

Prema obavijesti koju smo primili od kompanije Vlašić ski d.o.o., pred nama je posljednji skijaški vikend u zimskoj sezoni 2021/2022.

Ski liftovi Babanovac i Markovac prestaju sa radom u nedjelju, 20.3.2022. godine.

Bila je ovo još jedna dobra sezona, a za njen drugi dio možemo reći da je bio odličan. Naravno, i ove godine nas je nerviralo korišćenje starog vertikalnog transporta i gužve, posebno vikendima. Istinski trud oko uređenja ski staza znatno je popravljao utisak svima koji su u njima uživali. Nadamo se da će se vlasnički i drugi odnosi na skijalištu riješiti u najskorije vrijeme, te da će se ostvariti davno planirana ulaganja u vertikalni transport.

Prethodne sedmice boravili smo u rejonu vlašićkog vrha Pavo, do kojeg je planirana sjedešnica, i možemo vam iz prve ruke prenijeti oduševljenje budućim ski stazama, ali o tom – po tom.

Pansion Vlašić ski i hotel Sunce su za ovaj, posljednji ski vikend, pripremili odlične pakete smještaja, a možete ih provjeriti na njihovim Facebook stranicama.

Privatni smještaj na Vlašiću možete pronaći O V D J E, gdje ćete pronaći i direktne kontakt podatke vlasnika.

Agencija DAN

Slični sadržaji:

U trenutku požara u vikendici na Vlašiću bilo devet osoba: Vatrogasci i policija na terenu (FOTO)

Najavljen još jedan ”šetački” vikend: Snijegu ni traga, Vlašić okupan suncem (FOTO)

Poziv za vlasnike objekata na Vlašiću: Uz nas do većeg broja rezervacija

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije