Aktuelno

Prognoza vremena za naredna 4 dana

Prognoza vremena za naredna 4 dana
Prognoza vremena za naredna 4 dana

U Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne će u ponedjeljak 9. novembra biti pretežno sunčano vrijeme. U ostatku Bosne jutro sa maglom i niskim oblacima, koji se u Posavini i Krajini mogu zadržati tokom cijelog dana. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni.

Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu od 8 do 12, a dnevna u Posavini i Krajini od 4 do 10, u ostatku Bosne do 14, a u Hercegovini od 16 do 22 stepena.  

U utorak 10. novembra u Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne pretežno sunčano vrijeme. U ostatku Bosne preovladavat će magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu od 8 do 12, a dnevna od 6 do 12, na jugu od 16 do 21 stepen. 

U srijednu, 11. novembra u Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne u srijedu se očekuje pretežno sunčano vrijeme, a u ostatku Bosne preovladavat će magla i niska naoblaka, uz djelimično razvedravanje tokom dana. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 12, a dnevna od 7 do 14, na jugu od 16 do 21 stepen.

U četvrtak pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom i niskom naoblakom. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 12, a dnevna od 13 do 17, na jugu do 22 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

FENA