Advertisement
Image default
Aktuelno

Prva dostava hrane na Vlašiću: Hoteli Blanca i Pahuljica dostavljaju svoje specijalitete na vašu lokaciju

Odlazak na planinu Vlašić je uvijek dobra ideja za bježanje od gradske vreve i stresa na poslu te drugih svakodnevnih situacija. Ali, šta kada vam se ne izlazi do obližnjeg restorana, a sa sobom niste ponijeli hranu? Jede vam se pizza u prirodi? Hrana iz hotela Blanca Resort & Spa i hotela Pahuljica može biti na vašem stolu za samo nekoliko minuta, i što je najbolje, potpuno besplatno.

Kontinuiranim radom na poboljšanju usluga i efikasnosti, ali i u funkciji štednje vašeg vremena i energije, ova dva hotela vrše dostavu hrane na sve lokacije na Vlašiću. Lijep ljetni dan na planini ne treba da pokvari briga o hrani, a “Naši specijaliteti na Vašem stolu” nije samo slogan. Možete nas kontaktirati na brojeve telefona 030 519 900 (Blanca Resort & Spa) i 030 540 021 (Pahuljica) i poručiti ono što Vam se dopada.

VlasicLIVE.com

Slični sadržaji:

“Kada te planina proguta”- Tekst za sve planinare i zaljubljenike u planine

Osim klasičnog turizma Vlašić nudi mnoge benefite za Team Building

Vlada FBiH podijelila pomoć hotelima: Evo koliko su dobili na području općine Travnik

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije