Advertisement
Image default
Aktuelno

Putujete na Vlašič? Obuća renomiranog brenda je na totalnoj rasprodaji!

Neupitna kvaliteta već dokazanog brenda Kavat ima kontinuitet, jedino varijabilno, svakako su nova dizajnerska rješenja, ali i uobičajena sniženja.

Odanost je odnos koji se gradi, a s obzirom na to da ima dvosmjerni karakter, povjerenje kupaca neriietko je, osim kvalitetom proizvoda, dodatno nagrađeno kroz različite aktivnosti tokom cijele godine. Jedno takvo upravo predstoji; sniženje od 35% na sve artikle Kavat obuce, ali i tu ne završava najavljena pogodnost kupovine. Uz Kavat, na ponudi će se naći i modeli mibh obuće, po određenim sniženjima.

Vrijedno je napomenuti da se svi modeli mogu nabaviti u prodavnici u sklopu fabrike u Novom Travniku. Kupovina po povoljnim cijenama moguća je samo ovog vikenda u periodu od 10 do 18 sati.

Upravo podatak da se vikend prodajom prilagođavaju i onom kupcima koji rade, pokazuje opredjeljenje menadžmenta da dostupnom učini kupovinu kvalitetne obuće što širem krugu kupaca. Dakle, subota i nedjelja, 5. i 6. februara, na adresi Neobarje u Novom Travniku, veliko sniženje obuće od 35 posto, pa na više. Jedinstvena je ovo prilika za povoljnu kupovinu dokazane kvalitetne.

Travnicki.INFO

Slični sadržaji:

Da li je skijanje sigurno tokom pandemije? Evo odgovora

Na Vlašiću rastu dvije endemske biljke – Rosa Brandis i Enicijan

Vlašić je ponovo centar zbivanja: “Srce Bosne” okupilo veliki broj rukometaša (FOTO)

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije