Aktuelno

Velika sniženja za boravak u vlašićkom hotelu Sunce!

Velika sniženja za boravak u vlašićkom hotelu Sunce!
Velika sniženja za boravak u vlašićkom hotelu Sunce!

Definicija odmora umnogome se promijenila. Nekada, prije pandemije, gotovo u pravilu se samo odmor na ustaljenim destinacijama doživljavao kao takav. Sve drugo, bez probe, bivalo je osujećeno već na samom početku.

Međutim, protekla godina iako dosta toga uskratila, u dobroj mjeri je i otvorila nove vidike. To se upravo pokazalo u okviru turističke ponude, pa su inače uobičajene zimske turističke destinacije, dobile šansu da pokažu šta to mogu ponuditi i u svim drugim periodima, uključujući i ljeto.

Nerijetko se događalo da su mnogi tek u ovom okolnostima spoznali da im planinski ambijent zapravo više odgovara, a ipak su iz godine u godinu zaobilazili planine.

Takva, „nova“ slika turizma, uvjetovala je i više entuzijazma kod turističkih radnika, pa su omišljavanjem različitih sadržaja uz postojeće smještajne kapacitete nudili i određene pogodnosti boravka na planini.

Hotelijeri na Vlašiću ohrabruju goste za boravak u ljetnom periodu.

Stoga su već za narednu sedmicu u hotelu Sunce na Vlašiću kreirali posebnu akciju, kojom između ostalog promoviraju i jednu gotovo zaboravljenu tradiciju čitanja printanih medija.

Zato i ne čudi da se već sutra 7.6.2021. godine u printanom izdanju Oslobođenja mogu pronaći kuponi koji omogućavaju popust za aranžman u hotelu Sunce na Vlašiću, a to praktično znači:

Dva noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona

Imalac kupona može ostvariti popust, pa umjesto 374,00 KM, koliko je uobičajena cijena, navedeni aranžman platit će 232,00 KM.

Vrijedno je napomenuti da je pozicija hotela Sunce, s obzirom na pogled i krajolik, te posebnu ljetnu baštu, uz postojeći bazen i gastonomsku ponudu, zaista može osigurati istinski odmor. Gosti hotela, a u okviru ovog posebnog aranžmana uz kupon iz Oslobođenja, mogu besplatno koristi bicikl, a za najam quada ostvaruju popust od 30%.

Ovakva hotelska ponuda, visokovrijedni vlašićki zrak i nadmorska visina od 1250 metara svakako su preduvjet za potpuni oporavak od užurbane svakodnevnice.

S obzirom da nije jednostavno uskladiti termine, ponuda je iskoristiva do kraja jula, a kuponi će biti dostupni tokom juna, svakog ponedjeljka u printanom izdanju Oslobođenja.

Agencija DAN