Smještaj

Vikendica ABASA Vlašić

Vikendica ABASA Vlašić
Vikendica ABASA Vlašić

Vikendica ABASA na Vlašiću nalazi se 200 metara iza hotela Babanovac, 150 metara od hotela Sunce (iza objekta stare škole-za one koji bolje poznaju Babanovac), 100 metara od Baby ski-lifta i 300 metara od ski-liftova Babanovac I i II. Neposredno ispred ulaza u vikendicu je parking prostor za 2 vozila i koriste ga isključivo gosti ovog objekta. Parking je dostupan vozilima i u vrijeme velikih snježnih padavina.

Od posebnih pogodnosti izdvajamo lokaciju pogodnu za boravak tokom cijele godine, blizinu i pristupačnost svim sadržajima na Vlašiću, a ipak dovoljnu izdvojenost od buke i galame u samome centru.

ABASA raspolaže sa ukupno 10 ležaja.
Minimalni period zakupa je dva noćenja, osim u vrijeme dočeka Nove godine kada se minimalni broj noćenja određuje posebno.
OPIS OBJEKTA:

Prizemlje: Predulaz, opremljena kuhinja, soba sa bračnim krevetom, TWC i dnevni boravak (prizemlje cca. 60 kvadratnih metara korisnog prostora)

I sprat: Dvije spavaće sobe sa po 2 ležaja (u jednoj je bračni ležaj, a u drugoj dva odvojena), jedna spavaća soba 4 (bračni ležaj i dva odvojena).

Gostima je na raspolaganju kablovska TV (MojaTV) u dnevnom boravku, neograničen WiFi internet (uključeno u cijenu boravka), vanjski prostor za roštilj.

Objekat se zagrijava sistemom centralnog grijanja na ogrijevno drvo (etažni kamin u kuhinji) o kojem u vrijeme boravka brinu gosti.

Sve goste dočekuje uredan, zagrijan objekat i čista posteljina na ležajevima.

Rezervacija objekta obavlja se putem Facebook stranice ili na Viber brojeve

+387 61 968 975

+387 61 751 528

Potvrda rezervacije je uplata avansa u iznosu od 30% cijene ukupnog aranžmana.