Smještaj

Villa Lejla Vlašić

Villa Lejla se nalazi u svojevrsnoj oazi mira, u naselju Kukotnica. Do centralnog platoa na Babanovcu šetnjom je potrebno 15 minuta.

Ovaj objekt u svom sastavu ima 5 apartmana, a svaki od apartmana svojim gostima nudi zaseban užitak. Apartmani su kapaciteta od 2 do 10 osoba, te postoji mogućnost spajanja istih kako bi veće grupe mogle boraviti.

Svaki apartman posjeduje kuhinju i kupatilo. Grijanje je centralno (pelet), a neki od apartmana posjeduju i kamine za potpuniji užitak.

Apartman 1 – Apartman broj 1 se sastoji od dnevnog boravka, i dvije spavace sobe, kuhinje, ljetnje kuhinje, kupatila i staklene baste. Smjestajni kapacitet apartmana je do 8 do 10 osoba. Grijanje na pelet i podno grijanje.

Apartman 2 – Aparman broj 2 se sastoji od velikog dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i balkona. Smjestajni kapacitet 7 osoba. Grijanje na pelet i apartman posjeduje kamin radi ugođaja.

Apartman 3 – Apartman broj 3 se sastoji od dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila i kuhinje. Smjestajnog kapaciteta do 7 osoba. Grijanje je na pelet, posjedujemo i kamin radi ugođaja.

Apartman 4 – Apartman broj 4 se Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila-apartman je dvoetazni.Smještajni kapacitet od 2 do 6 osoba.

Apartman 5 – Apartman broj 5  pogodan za 2 do 4 osobe. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom spavacom sobom i kupatilom. Grijanje je na pelet i podno grijanje.  

Kontakt telefon je 065 445 085 ili 062 020 497; Mail: armina.djuzel@gmail.com