Aktuelno Smještaj

Villa Matea Vlašić

Villa “MATEA” nalazi se u samom srcu ski centra Babanovac, tačnije u neposrednoj blizini platoa ispred Hotela Blanca. Ovaj objekat je u podnožju brda na kojem se nalazi najpoznatiji vlašićki brend – skakaonica.

Villa se izdaje u dva apartmana odvojena po spratovima sa obezbijeđenim parking mjestima, a put do objekta prohodan je tokom čitave godine.

Apartman 1 (2+2) ova smještajna jedinica savršena je za porodični boravak. Kapaciteta je za boravak do četiri osobe, i gostima nudi potpuno opremljenu kuhinju, kao i toalet. Apartman 1 nudi i televizor.

Apartman 2 (4+2) ovaj apartman odličan je izbor po svojoj veličini i rasporedu kako i za porodična, tako i za prijateljska druženja. Posjeduje 6 kreveta, a kao i A1 opremljen je i televizorom.

Gosti u apartmanima na raspolaganju imaju dvije opcije za grijanje, sukladno svojoj organizaciji. Postoji opcija grijanja na struju (konvektori), kao i grijanje na drva putem kamina.

Lokacija objekta gotovo je savršena. Iako se nalazite u samom centru Babanovca, pošteđeni ste buke koja je izražena posebno u zimskom i ljetnjem periodu. Mir koji garantuje boravak u ovom objektu svakako je neprocjenjiv.

Rezervaciju i upite u Villi Matea možete izvršiti putem kontakt broja: +387 61 155 922 (dostupni i putem Vibera).