Advertisement
Image default
Aktuelno

Vlašićki policajci ovog vikenda spriječili krađu motornog vozila Hyundai

Policijski službenici Policijske ispostave Babanovac Policijske stanice Travnik u noći sa subote na nedjelju uspješno su spriječili krađu putničkog motornog vozila na Vlašiću, te su na licu mjesta zatekli počinitelja i lišili ga slobode.

Dana 5.3.2023. godine u 01:38 sati policijski službenici Policijske ispostave Babanovac dobili su dojavu od građana da je nepoznata osoba provalila u putničko motorno vozilo Hyundai, registarskih oznaka Republike Hrvatske. Brzom reakcijom stigli su na lice mjesta i u vozilu su zatekli lice B.E., rođen 1986. godine iz Sarajeva. Isti je lišen slobode i protiv njega će se, u saradnji sa nadležnim Kantonalnim tužilaštvom poduzeti zakonom propisane mjere i radnje” – izjavio je za Agenciju DAN Hasan Hodžić, glasnogovornik MUP-a SBK/KSB.

Zaista je za pohvalu brza i profesionalna reakcija policijskih službenika na Vlašiću, a ovo je još jedna potvrda da se saradnjom građana sa policijom uistinu znatno može poboljšati sprječavanje i rasvjetljavanje svih oblika krivičnih djela.

Agencija DAN

Slični sadržaji:

PROGNOZA: Večeras i sutra nove snježne padavine, na planinama i do 25 cm

Pogledajte Vlašić pod snijegom: Skijanje je iza ugla! (FOTO)

Pred nama je posljednji ski vikend u ovoj sezoni: Dobro nam došli!

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije