Aktuelno

Caffe bar ManU domaćin javne proslave Nove godine na Vlašiću: Svi posjetioci pozvani na najbolju zabavu!

Na Vlašiću će ove godine u organizaciji Turističke zajednice Srednjobosanskog kantona uz podršku Vlade SBK/KSB i Općine Travnik, kao i hotelijera sa područja Vlašića, biti organiziran javni doček i proslava Nove godine. Mjesto održavanja dočeka bit će u sklopu Caffe bara Manu-Vlašić, te će DJ Exit nastupiti unutar bašte, a za sve goste bit će dostupan prostor platoa, uz usluživanje šarolikog izbora pića.

ManU se etablirao kao jedan od vodećih ugostiteljskih brendova na Vlašiću, sa jedinstvenom lokacijom u podnožju kultne vlašićke skakaonice.

Iz Turističke zajednice SBK/KSB najavili su da će kao i prethodnih godina program za doček i proslavu Nove godinu biti održan u brojnim privatnim aranžmanima ugostiteljskiih objekata i vikend kuća na Vlašiću, ali također i na otvorenom, koji će biti održan na platou Babanovca.

Direktor Turističkog ureda Turističke zajednice SBK/KSB Miroslav Matošević je kazao da će svi gosti na Vlašiću imati priliku uz DJ-a Exita i vatromet uživati u dobrom provodu i na otvorenom i u zatvorenim objektima.

VlasicLIVE.com