Advertisement
Image default
Aktuelno

Hotel Sunce Vlašić kao lider: Najbolji košarkaši BiH se okupili na Vlašiću, počinje misija ”Olimpijske igre 2024.” (VIDEO)

Muška košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u kompleksu Hotela Sunce na Vlašiću i obavila prvi trening.

Selektor Adis Bećiragić, podsjetimo, trenutno na raspolaganju ima sljedeće igrače: Adi Zahiragić, Adnan Arslanagić, Edin Atić, Amar Gegić, Amsal Delalić, Aleksandar Lazić, Adin Vrabac, Amar Alibegović, Haris Delalić, Luka Garza, Miralem Halilović, Kenan Kamenjaš, Vojin Ilić, Emir Ahmedović i Harun Zrno, a naknadno će se priključiti Jusuf Nurkić i Džanan Musa.

Najbolji košarkaši naše zemlje na Vlašiću borave do 28. jula, a nakon toga se nastavljaju pripreme u Sarajevu i Trebinju, da bi 11. augusta otputovali na pretkvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Poljsku.

VlasicLIVE

Slični sadržaji:

Uspješan nastup skijašica Ski kluba Karaula na skijaškom kupu Srebrna lisica

Petak i subotu uveče u pansionu Vlašić ski muzika uživo

VIDEO+FOTO: Vlašić dobio najljepšu feratu u Bosni i Hercegovini

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije