Aktuelno

Hotel Sunce Vlašić organizovao izlet na vodopad Ugrić: Turisti prezadovoljni ponudom (FOTO)

Danas je Hotel Sunce Vlašić ispratio inicijativu svojih gostiju iz Hrvatske u organizaciji zajedničke šetnje do prelijepog vodopada Ugrić. Ovo je bio nezaboravan način da se proslavi 1. maj i uživa u prirodi koju Vlašić nudi.

Gosti su se okupili u hotelu Sunce Vlašić, gdje su bili dočekani od strane ljubaznog osoblja hotela. Nakon kratkog predstavljanja, grupa se uputila u zajedničku šetnju do vodopada Ugrić.

Na vodopadu je bilo obezbijeđeno osvježenje u vidu vode i kafe, a gosti su mogli uživati u pogledu na predivnu prirodu koja ih okružuje. Nakon kratkog odmora, grupa se vratila u hotel Sunce Vlašić, gdje ih je čekao ukusan ručak u restoranu hotela.

Gosti su bili oduševljeni ovom inicijativom i nezaboravnim doživljajem koji su danas imali. Za sve zainteresovane za ovakav vid usluge, Hotel Sunce Vlašić stoji na raspolaganju na broju telefona +387 30 541 100.

Ovaj događaj je još jednom potvrdio zašto je Vlašić jedno od najljepših turističkih odredišta u Bosni i Hercegovini. Prirodne ljepote Vlašića i ljubaznost osoblja hotela Sunce Vlašić su sigurno razlog zašto se mnogi gosti vraćaju.