Advertisement
Image default
Aktuelno

Poziv za vlasnike objekata na Babanovcu: Priključite se pozitivnoj inicijativi

Poziv za vlasnike objekata na Babanovcu (Vlašić).-

Povodom redovnih aktivnosti „Maj mjesec čistoće na Vlašiću“ obavještavaju se vlasnici objekata na Babanovcu da se uključe u uređenju svojih okoliša.

Komunalno preduzeće „SRC Vlašić“, koje već provodi aktivnosti čišćenja i uređenja javnih prostora, pojačano će vršiti odvoz smeća te ovim putem se obavještavaju vlasnici objekata (hotela, apartmana, vikendica i dr.) da propisno odlažu prikupljeno smeće na predviđena mjesta (pored kontejnera za smeće).

Zadnje dvije subote u mjesecu maju tj. 20.5 i 27.5. će se vršiti odvoz skupljenog smeća te ovim putem apelujemo još jednom da iste postavite pored kontejnera za smeće (nemojte odlagati u kontejnere).

Aktivnosti se provode u cilju uređenja kompletnog naselja i priprema za ljetnu turističku sezonu na planini Vlašić. Aktivnost se ralizuje uz podršku SRC Vlašić, Ozon, Općina Travnik, Turistička zajednica Općine Travnik, Vlašić planet života i drugih udruženja koja djeluju na Vlašiću.

VlasicLIVE

Slični sadržaji:

Galica, taj prelijepi dio Vlašića… (FOTOGALERIJA)

Donosimo super vijesti: Na Vlašiću pada prvi snijeg! (FOTO+VIDEO)

Želite li dobiti ski karte za 1 KM, parking besplatno, i biti smješteni na top lokaciji? Pogledajte kako:

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije