Advertisement
Image default
Aktuelno

Kapiten Halilović: Pripreme teku odlično, uvjeti na Vlašiću su fantastični!

Košarkaški reprezentativci Bosne i Hercegovine već nekoliko dana se pripremaju na Vlašiću za utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, ali i za predstojeći Eurobasket.

Zasad igrači nacionalnog tima rade na podizanju kondicije, a svakako je dobra vijest da su svi zdravi i treniraju punim intenzitetom. Danas se također očekuje dolazak Johna Robersona, dok će se posljednji ekipi u četvrtak priključiti Jusuf Nurkić.

“Pripreme teku odlično, uvjeti na Vlašiću su fantastični. Za ovaj period godine, kada je na nekim mjestima nemoguće raditi zbog toplotnog vala, na Vlašiću je stvarno ugodno. Prvi dio, koji je najviše zasnovan na fizičkoj pripremi sa kondicionim trenerom Azurom Sakićem, prošao je i više nego dobro, mislim da su svi igrači došli u dobrom stanju te ćemo danas početi i sa košarkaškim djelom treninga”, kaže kapiten Zmajeva Miralem Halilović te dodaje:

“Osjeti se ozbiljnost i spremnost na dobar rad, ali i jako vesela atmosfera s obzirom da je tek početak priprema. Svi smo na misiji da se što bolje spremimo, fizički i mentalno, a onda i taktički za utakmice koje dolaze”, konstatuje centar francuskog Nanterrea i reprezentacije BiH.

Basket.ba

Slični sadržaji:

Nedjelja na Vlašiću: Ledeno hladno ali opet lijepo (VIDEO+FOTO)

Posebna akcija za vlasnike objekata na Vlašiću: Zaštitite Vaš objekat za miran san

Znate li kako se možete najkvalitetnije odmoriti nakon skijanja?

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije