Image default
Aktuelno

Predstavljamo: Seosko domaćinstvo ”Vlašić odmor” nudi veliki broj aktivnosti svojim gostima

Vlašić je poznat po izuzetno bogatom biljnom svijetu, a u neposrednoj blizini jedne od šuma sa ljekovitim karakterom nalazi se seosko domaćinstvo ”Vlašić Odmor”.

Ovo domaćinstvo svojim posjetiocima nudi četiri smještajna objekta, koji su spoj planinskog i modernog, te su adaptirani na način da odgovore gostima svih starosnih grupa. Bazen, jacuzzi, roštilj, sportski tereni i mnoge druge dostupne aktivnosti garantuju uživanje na Planini koja ima dušu.

Za ljubitelje adrenalina postoji mogućnost iznajmljivanja četverotočkaša (ATV), s kojima možete obići neke od najpoznatijih vlašićkih destinacija.

Ovo seosko domaćinstvo svojim gostima nudi i jela iz tradicionalne bosanske kuhinje, kao što su pita ispod sača i uštipci.

Prethodno navedene stavke samo su dio cjelokupne ponude koju Vlašić Odmor nudi. Za više informacija i rezervacije u unikatnom ambijentu ovog domaćinstva možete kontaktirati: +387 60 3512 175 ili na mail vlasic.odmor@hotmail.com

Agencija DAN

 

Slični sadržaji:

FOTOGALERIJA: Radovi na baby ski liftu i čaroban zalazak sunca na Vlašiću

Sutra (utorak) plansko isključenje električne energije na Vlašiću

EKSKLUZIVNO: Evo kada startaju sa radom ski liftovi Babanovac i Markovac!

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije