Aktuelno

Ski oprema renomiranih proizvođača i odlična akcijska ponuda: Ski škola i rental ”As” Vlašić spremni za skijašku sezonu

Ski Rental ‘’AS’’ Vlašić vrši posljednje pripreme pred novu skijašku sezonu, koja dolazi značajno kasnije nego je to bio slučaj ranijih godina.

Spomenuti rental nalazi se na savršenoj lokaciji za sve zaljubljenike u najpopularniji zimski sport. Gleda prema kultnom hotelu Babanovac, a sam put od rentala do ski liftova Babanovac I i II, kao i baby ski lifta, moguć je na skijama ili snowboardu.

Upravo lokacija, uz kompetentne ljude garant je da će Vaš izbor opreme biti odgovarajući, a svojevrstan dokaz kompetencije je to što ‘’AS’’ ima i vlastitu školu skijanja, kako za same početnike, tako i za one koji žele napredovati u svojim ski vještinama. Vrijedno je istaknuti da su svi instruktori  ATUS licencirani za rad.

Što se same ski opreme tiče, u ovom rentalu možete pronaći apsolutno svu potrebnu opremu za skijanje ili snowboarding, a spoznaja da se radi o opremi koja je u savršenom stanju, te je isključivo od renomiranih proizvođača, svakom posjetiocu Vlašića jedinstven je garant isplativosti rentanja.

Snijeg na našoj planini u trenutku pisanja članka još uvijek pada, očekuje se skoro otvaranje skijališta, a iz ‘’AS’’ rentala prepoznali su želju svih posjetilaca za skijanjem, te su pripremili uistinu bogatu ponudu. Naime, od sutra do 16. Januara traje akcija od 50% popusta na svu ski opremu, a prvih pet skijaša ima osiguran potpuno besplatan najam opreme.

Također, popusti od 50% aktivni su i za najam quada, kao i školu skijanja.

Sve informacije o Ski rentalu i ski školi ‘’AS’’ možete dobiti na licu mjesta, ili putem broja +387 61 599 401