Aktuelno

Tradicija i kvalitet dostupni posjetiocima: Otvorena slastičarna Egipat na Vlašiću

Tradicija i kvalitet dostupni posjetiocima: Otvorena slastičarna Egipat na Vlašiću
Tradicija i kvalitet dostupni posjetiocima: Otvorena slastičarna Egipat na Vlašiću

Slatko zadovoljstvo na Vlašiću, uz sve druge radosti, od sada ima novi oblik.

Bogata ponuda Vlašića i zimske radosti uz smještajne kapacitete, te veliki izbor slanih jela, sada je upotpunjena. Istina je da poduzetnici prate želje tržista, pa na tragu toga, s obzirom da je slatki kutak nedostajao, na Vlašiću je otvorena poslovna jedinica dobro poznate slastičarne “Egipat” iz Travnika.

Tradicija i opredjeljenost da slatkoljupcima ponude najbolje, modificiranom ponudom za planinu, uz izbor od 20 vrsta različitih kolača, Egipat ove godine donosi miris vrućih slanih i slatkih peciva.

Donutsi, fritule i waffli, po svemu sudeći, pravi su hit.

U snježnom ambijentu gotovo svečano i praznično, a opet blisko i domaće osvaja miris toplog peciva. Tu su različiti prilozi, koji od toplih peciva i ove za Vlašić potpuno nove ponude, uvjetuju neke nove navike i neki novi povod za dolazak na planinu.

Dominatna pozicija slastičarne: na samom centralnom platou, pored hotela Babanovac čini je lako dostupnom. Prostor u poslovnoj zoni stadiona, uz navedenu ponudu, daje mogućnost uživanja i uz neki od toplih napitaka.Za najmlađe tu je i omiljena topla čokolada, što je prava asocijacija za hladne zimske dane.

Ugodan ambijent, pogled na snijeg, brižno birana dekoracija, mirisi i okus zaokružuju idilu što se zove zimska bajka, a od sada, slatka bajka slastičarne Egipat.

Kolače možete i naručiti za rođendane, zabave i slična dešavanja na broj telefona:

061 748 680

Agencija DAN