Advertisement
Image default
Aktuelno

VIDEO: Izlet na Ugrić i Vlašićki ručak na zadovoljstvo gostiju

Hoteli Sunce, Pahuljica i Blanca prvi su ove godine organizovali dva događaja koja su naišli na odobravanje vlašićkih gostiju.

Prvi je izlet na prelijepi vodopad Ugrić u koji se uključilo oko trideset gostiju, a ovo su bila prva događanja na koja su se mogli uključiti svi gosti planine Vlašić, nebitno gdje su smješteni.

Vrijedna ekipa kompanije “Winter” sve je pripremila na zadovoljavajućem nivou, a poseban doživljaj bila je domaća kafa na Ugriću koja je uz sendviče i sokove osvježila učesnike i pripremila ih za povratak na Babanovac.

Sutradan je na terasi hotela Sunce organizovan “Vlašićki ručak”, a veliki broj gostiju je koristio priliku da se, osim ručka, i izloži suncu.

Oba događaja dala su jasne smjernice da je u organizaciji ovakvih i sličnih događanja jedini pravi put proljetne, ljetnje i jesenje sezone na Vlašiću, a pametan poslovni potez menadžmenta kompanije “Winter” da pozove sve goste Vlašića sigurno će biti vodilja i u narednom periodu.

Pogledajte naš video sa ovih događaja.

Agencija DAN

Slični sadržaji:

U BiH danas pretežno oblačno, poslijepodne kiša i snijeg

I ovo je Vlašić: Kampiranje na Devečanima sa idealnim pogledom i neponovljivom prirodom (VIDEO)

Dolazi zima, a gdje uzeti kvalitetnu odjeću? Naravno, u Magazi

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije