Aktuelno

Vrtni centar “Smaragd” na raspolaganju vlasnicima objekata na Vlašiću (VIDEO+FOTO)

Vrtni centar "Smaragd" na raspolaganju vlasnicima objekata na Vlašiću
Vrtni centar "Smaragd" na raspolaganju vlasnicima objekata na Vlašiću - photo: Agencija DAN

Nova ulaganja, proširenje djelatnosti, inovativna ponuda, u kratkom je opis nove/stare poslovne priče iza koje stoji Smaragd Travnik.

U poslovnom svijetu već imaju izgrađen imidž poželjnih poslovnih partnera, jer svojim predanim radom i profesionalnim odnosom, kao logičan slijed sada su svoj sedmogodišnji rad, doveli na jedan novi nivo.

Otvaranje vrtnog centra, unaprijedili su i proširi svoju uslugu, jer klijenti u punom smislu riječi, samo jednim dolaskom, odnosno angažiranjem profesionalaca ovog centra mogu dobiti uslugu projektiranja, savjetovanja, izrade i uređenja, ali što je veoma važno i kompletno održavanje. To uključuje odabir trave i biljaka, odnosno vrtnu rasvjetu, opreme i namještaja, što će jedan dom, vikendicu, poslovni prostor uokviriti u cjelinu i svemu dati poseban ugođaj.

Naravno, za one kreativnije, koji nastoje samostalno održavati okućnicu, tu je i veliki izbor alata i opreme, pa ukoliko se takvim poslom ozbiljnije bave znat će prepoznati kvalitet ponude. Po tome je ovaj centar, uz sve navedene karakteristike, jedinstven.

Kvalitet je na prvom mjestu, no i cijene su pristupačne, jer se pojedini brendovi vrtne opreme i alata na ovim našim prostorima, osim u ovom centru nigdje drugo i ne mogu naći.

Ljubav, vrijedan rad i struka uvijek imaju rezultate, jer je sve to nesebično, za Vrtni centar “Smaragd” dao direktor Emir Hadžijusufović, inače diplomirani inžinjer šumarstva.

Osim iskustva, ovom projektu prethodile su brojne edukacije, sajmovi i upoznavanje sa novim tredovima uređenja vanjskih prostora. Sve to sada je dostupno i klijentima ne samo u SBK/KSB, nego i onima iz cijele BiH. Smješteni su nedaleko od Travnika, na lokalnom putu Turbe Karaula.

S obzirom da je prethodna godina, a usljed pandemije, pokazala aktuelnost boravka u vanjskom prostoru, želja da se odgovori svim potrebama klijenta sada je u punom kapacitetu dostupna.

Agencija DAN