Advertisement
Image default
Aktuelno

Planinari sa ambasadorima, ministrima i načelnicima čistili svoje staze (VIDEO+FOTO)

Projekat Via Dinarica se na prostoru Bosne i Hercegovine realizuje već nekoliko godina, a danas su se na Galici okupili mnogi sa namjerom da planinarskom šetnjom od Galice do Devećana očiste planinarske staze i postave signalizaciju.

Osim planinara, tu si bili i ambasador Italije u Bosni i Hercegovini Nicola Minasi, direktorica Misije USAID-a u BiH, Nancy J. Eslick, rezidentna koordinatorica Ujedinjenih nacija u BiH, Ingrid Macdonald, rezidentna predstavnica UNDP u BiH, Steliana Nadera,ministrica okoliša i turizma Federacije BiH Edita Đapo, ministrica trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić, načelnik općine Travnik, Admir Hadžiemrić i direktor Turističke zajednice SBK/KSB Miroslav Matošević.

Jak vjetar nije spriječio zaljubljenike u planinu da uživaju, a u našem videu i fotogaleriji i fotogaleriji pogledajte dio dešavanja.

Agencija DAN

https://www.youtube.com/watch?v=DRmMcrNkZZc

Slični sadržaji:

VIDEO: Vlašić danas: Dosta kiše ali i ugodnih trenutaka

Planina koja mami svojom ljepotom: Vlašić i danas u prelijepom izdanju (FOTO)

Prognoza vremena za Vlašić, za naredne dane

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije