Advertisement
Image default
Aktuelno

Vlašićki vikend iz zraka (FOTOGALERIJA)

Izuzetno, ali baš izuzetno posjećen vikend je već iza nas. Raduje činjenica da sve veći broj građana bira upravo planinu kao destinaciju za svoj odmor.

Koronavirus i restrikcije koje smo imali u prethodnom periodu znatno su pojačali svijest građana o vrijednosti čistog zraka. Aktuelna problematika, na kojoj nadležne inspekcije rade prethodna dva vikenda svakako bi se mogla prevazići u narednom periodu (ukoliko se kontrole ilegalnih poslova nastave).

Vrijeme je zaista bilo idealno, pa su svi koji su bili ovdje mogli istinsku uživati u svemu što im ova planina pruža.

Ova dva dana smo letjeli dronom iznad Babanovca i vjerujte da je tek pogledom iz zraka moguće vidjeti svu tu gužvu, a posebno napominjemo da ovdje govorimo samo o Babanovcu. Izuzetno su posjećeni i Galica, Gostilj, Devećani.

Sve ski staze na Vlašiću su u funkciji, a novitet ove godine je da hotel Sunce ima top za umjetno zasnježivanje, pa je i njihova staza u znatno boljem stanju nego je to bilo prethodnih sezona.

Uostalom, pogledajte našu vikend-fotogaleriju pa se i sami uvjerite.

Agencija DAN

Slični sadržaji:

Traže se dva radnika u fast foodu na Vlašiću: Prijevoz obezbijeđen

PROČITAJTE: Izmijenjena odluka o vožnji motornim sankama na Babanovcu

VIDEO+FOTO: Nedjelja je bila dan za uživanje na Vlašiću

VlasicLIVE.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pregledniku. Prihvati Opširnije